hero image

Advocaat familierecht en echtscheiding in Oudenaarde

Wanneer wegen scheiden, is de advocaat echtscheiding uw wegwijzer

Waar relaties ontstaan, durft het ook soms mis te gaan. Dat wegen al eens scheiden, is normaal. Maar dat moet wel correct verlopen. Liefst wordt alles in onderling akkoord afgehandeld. De advocaat echtscheiding fungeert dan als juridisch adviseur en helpt de afspraken vorm te geven. Wanneer onderlinge afspraken niet mogelijk zijn of wanneer er sprake is van een conflictsituatie, zal de rechter een uitspraak moeten doen. Ook dan staan onze advocaten familierecht u bij. Verder is de advocaat echtscheiding er voor alle problemen die op een later moment opdoemen. Een partner die de alimentatie niet betaalt of die afspraken omtrent de verblijfsregeling niet naleeft, zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Anderzijds kan het ook dat u uw job verloren heeft of arbeidsongeschikt bent geworden en dat u de alimentatie nog maar moeilijk kan betalen. Wellicht kan de partneralimentatie dan worden gewijzigd. Advocatenkantoor Vander Schelden & Nottebaert in Oudenaarde is uw eerste aanspreekpunt.

Strafrechtadvocaat voor slachtoffers

De advocaat familierecht geeft juridisch advies en verleent juridische bijstand in uiteenlopende materies die het gezin en de familie aanbelangen. Veel van deze zaken hebben te maken met conflicten. Denk bijvoorbeeld aan conflicten met betrekking tot een nalatenschap, maar ook aan conflicten omtrent achterstallige alimentatie, de ontkenning van het vaderschap, partnergeweld of verblijfsregelingen. De advocaat familierecht is er echter niet alleen wanneer het fout dreigt te lopen, maar ook voor de spannendste en mooiste momenten in uw leven. Huwen met een buitenlander of de opstelling van een samenlevingscontract: het zijn slechts enkele van de heuglijke momenten waarin ons advocatenkantoor u bijstaat.

Wenst u ons kantoor te contacteren?

Wilt u graag een afspraak of heeft u liever eerst een verkennend gesprek? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.