hero image

Advocaat verkeersrecht in Oudenaarde: Juridische bijstand voor verkeersovertredingen en verkeersongevallen

Sinds 1982 uw advocaat verkeersrecht in Oudenaarde

Op de openbare weg gelden verkeersregels. Niet alleen autobestuurders, maar ook fietsers en andere weggebruikers moeten zich aan deze regels houden. Dat is belangrijk, want zonder duidelijke regels zou eenieder gevaar lopen. Het kan echter gebeuren dat u alsnog een verkeersovertreding begaat en een dagvaarding ontvangt. Dan zorgt onze advocaat verkeersrecht voor de juiste verdediging. Want daar heeft u recht op.

Juridische bijstand voor verkeersovertredingen en verkeersongevallen

Onze advocaat verkeersrecht behandelt de meest uiteenlopende zaken die te maken hebben met het verkeersrecht in België. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een overtreding van de eerste of de vierde graad. Ons advocatenkantoor behandelt zaken zoals rijden onder invloed en openbaar dronkenschap. Bij een geconstateerde overtreding wordt altijd proces-verbaal opgesteld. Bij een lichte verkeersovertreding zet men vaak in op een minnelijke schikking. Het kan echter zijn dat u het hier niet mee eens bent. Dan mag u uw situatie uitleggen aan de rechter. Bij een zware overtreding moet u sowieso voor de rechter verschijnen. In al deze gevallen raden wij aan om een advocaat verkeersrecht in te schakelen.

Verkeersrecht en aansprakelijkheidskwesties

Onze advocaat verkeersrecht begeleidt ook slachtoffers van verkeersongevallen en verkeersovertredingen. Daders kunnen namelijk aansprakelijk worden gesteld en u heeft recht op een passende schadevergoeding. Maar wordt de schadevergoeding wel correct begroot en krijgt u waar u werkelijk recht op heeft? Misschien heerst er een discussie over de ware toedracht en over wie er nu al dan niet aansprakelijk is. In al deze gevallen helpt ons advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verkeersrecht u verder.

Wenst u ons kantoor te contacteren?

Wilt u graag een afspraak of heeft u liever eerst een verkennend gesprek? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.