hero image

Advocaat gespecialiseerd in vennootschapsrecht, handelsrecht en incasso in Oudenaarde

Advocaat incasso

Klanten met achterstallige betalingen zorgen niet alleen voor heel wat administratie, maar kunnen bovendien uw cashflow danig in de war brengen. Wanneer er na uw vriendelijke telefoontjes geen betaling volgt, is de advocaat incasso de logische volgende stap. De advocaat incasso zal op basis van de facturen en de factuurvoorwaarden de incassoprocedure opstarten. In eerste instantie gebeurt dit minnelijk, maar indien nodig zal er een dagvaarding volgen. Uiteraard wordt waar mogelijk geopteerd voor een buitengerechtelijke invordering. Dat kan enkel bij onbetwiste b2b-vorderingen. In ieder geval gaat ons advocatenkantoor achter uw geld aan en houden wij u op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Advocaat handelsrecht

Het handelsrecht is behoorlijk ingewikkeld en behelst de meest uiteenlopende zaken. Denk bijvoorbeeld aan regels omtrent vergelijkende reclame, handelshuur, de verkoop op afstand of de soldenperiode. Het zijn stuk voor stuk zaken waar u vragen over kunt hebben. Onze advocaat gespecialiseerd in handelsrecht staat u daarin bij. Ook wanneer u documenten wilt laten opstellen of nakijken, zoals algemene voorwaarden of een handelshuurovereenkomst, staan wij voor u klaar.

Advocaat vennootschapsrecht

Het vennootschapsrecht blijft ook na de hervorming in 2019 bijzonder complex. Juridische ondersteuning is niet alleen wenselijk bij het oprichten van een vennootschap, maar ook bij het opstellen van documenten zoals aandeelhoudersovereenkomsten en managementovereenkomsten. Daarnaast staat de advocaat vennootschapsrecht u bij tijdens fusies, overnames, participaties, conflictsituaties tussen vennoten en bij kwesties omtrent de bestuurdersaansprakelijkheid. Voor een advocaat vennootschapsrecht is het belangrijk dat hij uw vennootschap door en door kent. Daarom is het vaak interessant om een vaste advocaat onder de arm te nemen.

Wenst u ons kantoor te contacteren?

Wilt u graag een afspraak of heeft u liever eerst een verkennend gesprek? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.